Top
Ik Hou van Holland Dinerspel - Personeelsuitjes.nl
fade
3946
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3946,mkd-core-1.1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ik Hou van Holland Dinerspel

€ 55,00

p.p. incl. BTW

Heb je zin om je een avondje te laten meeslepen in een spannend spel? Het Ik Hou van Holland Dinerspel zorgt voor plezier, spanning en heerlijk eten. Overal in Nederland te boeken!

Home » Zoeken » Dinerspel » Ik Hou van Holland Dinerspel

Ik Hou van Holland Dinerspel

vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW

3 uur

8+

Vrijblijvende offerte

Bekijk meer in de categorie

hvh

Ik Hou van Holland Dinerspel

Heb je zin om je een avondje te laten meeslepen in een spannend spel? Het Ik Hou van Holland Dinerspel zorgt voor plezier, spanning en heerlijk eten. Overal in Nederland te boeken!

Wint jouw team de Ik Hou van Holland Dinerspel Quiz?

Wie kent Ik Hou van Holland niet? Het spel op televisie heeft snelheid en humor en combineert Hollandse spelletjes met een spannende competitie. In het Ik Hou van Holland Dinerspel krijg je de kans om zelf eens aan het rad te draaien, liedjes te raden en woorden te omschrijven. Maak van het Ik Hou van Holland Dinerspel een teamuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje! Zo ontdek je wie van je vrienden het best kan spellen, slim kan schatten of alle Nederlandse hits kent.

Het Ik Hou van Holland Dinerspel wordt geleid door gezellige quizmasters die 3,5 uur lang een leuke sfeer creëren en het spel in goede banen leiden. Daarnaast…

…is de spelavond overal in Nederland te boeken;
…ontvangen de deelnemers een Ik Hou van Holland-kroontje;
…wordt het Ik Hou van Holland Dinerspel in de gezelligste restaurants in jouw stad gehouden!

Ook zo gek op Holland? Boek dan dit dinerspel voor een spetterende avond!

Heb je zin een avond lachen, genieten van een echte Hollandse sfeer, lekker eten én een spannend spel met vrienden of familie? Boek dan het Ik Hou van Holland Dinerspel!

hvh
Bekijk meer in de categorie

Ik Hou van Holland Dinerspel offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

[contact-form-7 id=”3519″ html_class=”cf7_custom_style_1″]
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje